.

.

Discuss the news that appears on the front page of this website.

NOTE: New threads may only be created by the admin in this forum.

Moderators: sg, mods

User avatar
By sg
#192947
The network issue causing the super slow speeds has been resolved.

NOW WERE ON FIRE! :mosh:

This machine is craaaazy fast :mrgreen:

CPU usage is under 10%. Its not even trying :lol:
User avatar
By Bobfly
#192950
SMOKIN'!!! :thumbsup:
User avatar
By sg
#192953
Daaaang.... I noticed sometimes it took up to 12 seconds to create a new post.

Post time is now 0.13 seconds :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
(extra admin info I can see)
User avatar
By knumbknuts
#192957
There we go.

very nice, fastest eva.
User avatar
By sg
#192958
CPU is about 5%
Hard drive utilization is about 2%
Network port saturation is about 2.4%

:rofl: I think im good for a loooooong time. This is a finely tuned BEAST of a box/network :mrgreen:


:yay: :yay: :yay: :yay:
:yay: :yay: :yay: :yay:
:yay: :yay: :yay: :yay:
User avatar
By sg
#192962
Oh, and were running on a 64bit architecture now too, for the geeks out there :)
User avatar
By Windlord
#193006
If this is being seviced out of TX, it's fast. :thumbsup:
User avatar
By Cal Glider
#193008
Dang, wish I could get this speed at home. You, are the man SG!!! :thumbsup:
By GraceZin
#255521
This is really nice.

Does anyone take a tether line with them in case t[…]

Transition From Hill To Mountain Launch

I will try not to overdo the training and get in[…]

Not sure what is going on, but it seems specific t[…]

Questions on e-power

Well, technically speaking, no motor uses DC power[…]